Onderhoud & Reparatie

Bij Auto Bruins is jouw auto in goede handen. Wij vinden het belangrijk om veel kennis van zaken te hebben, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom besteden we continu aandacht aan training en een moderne werkplaatsinrichting. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

  • Alle soorten auto’s, ook elektrisch & hybride
  • Zowel privé als zakelijke rijders (Lease Service Center)
  • Officiële Volvo apparatuur en onderdelen
  • BOVAG-reparatiegarantie
  • Binnen met en zonder afspraak
  • Passend vervangend vervoer

Regulier onderhoud

Voor het onderhoud gebruiken wij officiële Volvo meet- en regelapparatuur en volgen wij de fabrieksspecificaties. Zo behoudt jouw auto dezelfde kwaliteit als een dealeronderhouden auto.

Bandenwissel

Het komt jaarlijks terug: de controle, schoonmaak en wissel van zomerbanden, winterbanden en all season banden. De banden worden veilig en droog opgeborgen in ons bandenhotel. Heb je last van trillende wielen of een afwijking naar links of rechts? Dat lossen we op door ze opnieuw te balanceren en uit te lijnen.

Software updates

Tijdens een servicebeurt of op aanvraag zetten we de nieuwste softwareversie voor de navigatie, mediatoepassingen en overige ondersteuning in het systeem.

Afspraak maken
Airco service

Problemen zoals teveel vocht binnen, vieze luchtjes of een te warme auto kunnen voorkomen worden door tenminste 1x per jaar de airco te laten controleren en reinigen. Zo kan de auto zorgeloos mee op zomervakantie.

Automaten

Het kan voorkomen dat een automaat wat ‘bokkig’ schakelt tussen versnellingen. De oplossing is om de automaat door ons te laten reinigen en spoelen.

Elektrische & hybride auto’s

In verband met de complexe elektra in deze auto’s mogen alleen speciaal opgeleide monteurs hieraan werken. Auto Bruins is al 7 jaar gekwalificeerd om jouw elektrische of hybride Volvo te onderhouden.

Schadeherstel

Schade aan je auto is nooit leuk. Het is je belangrijkste vervoermiddel, dus die moet tiptop in orde zijn. Auto Bruins is niet gebonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij, wat bij veel schadeherstelbedrijven wel het geval is. Dat betekent dat je bij ons een onafhankelijk oordeel krijgt en we zoeken naar de oplossing die het beste past bij jouw (financiële) wensen.

Ruitschade, plaatwerk en onderdelen

Schade aan het plaatwerk en ruiten wordt zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats hersteld. Moet een onderdeel vervangen worden, dan is het niet per se nodig om een compleet nieuw onderdeel te plaatsen. Misschien is reparatie van het huidige onderdeel of vervanging door een gebruikt onderdeel in ook mogelijk. Hierbij houden we hoge kwaliteitseisen aan. Op reparaties is de BOVAG-reparatiegarantie van toepassing.

Afspraak maken
Kleine reparaties

Voor kleine controles en reparaties – zoals een sterretje in de ruit, lampjes of batterijen vervangen, controle van olie of bandenspanning – kun je binnen de openingstijden gewoon bij ons langskomen zonder afspraak. Doordat wij dit soort kleine onderdelen op voorraad hebben in ons magazijn, is het klaar terwijl je wacht.