Over ons

Autobedrijf Bruins is sinds 1992 gevestigd aan de Torenlaan in Hengelo. Door specialisatie in het topmerk Volvo maar niet gebonden aan dealers en een hoge omloop snelheid zijn wij doorlopend in staat jonge Volvo’s aan te bieden. Stuk voor stuk Volvo’s die door ons persoonlijk zijn geselecteerd op het onderhoud van interieur, exterieur, motorcompartiment, kilometerstand, opties etc. Auto’s kortom die door hun eigenaren in alle opzichten met zorg zijn gebruikt en klaar staan voor een zorgeloos tweede jeugd.
Vanuit die gedachte wordt ook gezocht naar een door u gewenste Volvo, als deze niet op voorraad in de showroom staat. Dankzij een uitgebreid netwerk staat de wagen van uw voorkeur snel bij u voor de deur. Wilt u liever nieuw? Ook dat is mogelijk.

Bij onze uitgebreide vaste klantenkring staat het bedrijf bekend als degelijk, betrouwbaar en kwaliteitsbewust. Dat is geheel in overeenstemming met de werkwijze van grondlegger J.A. Bruins, die in 1947 in Borne begon met de reparatie en verkoop van auto’s.
Vanuit diezelfde overtuiging koos zijn zoon A.J.J Bruins in 1974 voor specialisatie in het merk Volvo. Ruimtegebrek noodzaakte in 1978 tot verhuizing naar Delden.

Onze showroom

Nog betere ontwikkelingsmogelijkheden bracht de Volvospecialist in 1992 naar Hengelo, waar een nieuw gebouwd bedrijfscomplex in gebruik werd genomen. Ook dit bleek niet genoeg en in 2009 werd een prachtig nieuw pand gerealiseerd waarvan u op deze website in de galerij een fotoserie kunt bekijken.

Autobedrijf Bruins, bewezen betrouwbaar!